Friday, March 27, 2015

Turkish Translation:

Turkish Translation:

Cuma, 27 Mart 2015

Suriye uygar olmak gerekir

http://Mobile.Reuters.com/article/worldNews/idUSKBN0MN1EI20150327?irpc=932

Sonra Suriye Free ordusu tarafından saldırıya/kesmek NPR Web sitesi, Assad'ın Gille Baron Mavi Sakal liderlerin gerçek varlık huzurlu diplomatik tartışmaları göremiyorum.

Onlar tekrar tekrar kim açlıktan, beş yaşındaki çocukların, sanki hiçbir şey, gülme sırasında edildi ölümcül küçük boyunlarına kırma evsiz, küçük kör sokak sokak snap için çaresiz bebeklerin hepsini klor gazı, boğulma, şeytan için hiçbir şey duracaktır.

Bu onların vahşi bir şekilde ve ülkelerini sert Birleşmiş Milletler tarafından sadece ABD'de yargılanacak Tüm yüksek rütbeli, Esad rejimi liderleri, ABD askeri mahkemeye bir ölüm cezası gerektirir. Lütfen güvenli bir şekilde tanımlamak ve bu vahşi hayvanlar ABD özel kuvvetler için hemen çevirin.

Onlar tüm dikenli teller, dillerini ve gözler önünde masum aileleri tüketmeye kesmek ise sarılı kaldılar yardıma muhtaç çocukların, metal kanca üzerinde ağır hasarlı eminim. Bunu tüm yoksul, romatizmalı ve yatağa bağlı yaşlılar için dünyada kaçırıyorlar gibi çok sayıda bebeklerin birlikte organ hasat.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.