Friday, March 27, 2015

Ukrainian Translation: To All Ukrainians:

Ukrainian Translation:

П'ятницю, 27 березня 2015

Сирія повинні стати цивілізованого

http://Mobile.Reuters.com/article/worldNews/idUSKBN0MN1EI20150327?irpc=932

Після того, як NPR сайт був напали/зламали сирійська армія вільний, я не бачу обговорення будь-яких мирного дипломатичних те, справжнього від Асада Ґілле de Райз лідерів.

Вони не зупиниться нічого, щоб демонізувати безпорадним немовлят, утоплення всіх з них з хлору газу, неодноразово прив'язувати мало сліпий вулиці їжаків хто не мають житла, голодували, п'ять-річних, смертельно порушення крихітні шиї, неначе вони нічого, сміючись.

Це Дикий спосіб і їхня країна буде визнаний різкою Організацією Об'єднаних Націй, не тільки США Все високопоставлені Асад режиму лідерів зажадає від смертної кари в США військово трибуналі. Будь ласка безпечно ідентифікувати і перевернути ці дикі звірі до США Спецназ негайно.

Я впевнений, що вони є калічить всі безпорадним дітей, на залізними гаками, зберігаючи їх загорнуті в колючі дріт під час вирізання їх язики і очних яблук споживати перед їх невинних сімей. Вони роблять це для всіх бідних, артритом і ліжко палітурка людей похилого віку, а також орган збирання врожаю стільки немовлят, як вони можуть викрасти у світі.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.