Thursday, February 26, 2015

To My Turkish-American, Veteran Community In D.C. Metro:



Turkish Translation:

Yemek tarifleri
Çarşamba, 25 Şubat 2015
ABD sn devlet petrol çıkarları ABD İran'ın İsrail Ulusal güvenliği üzerinde yedekler.
http://Mobile.Reuters.com/article/idUSKBN0LT1P820150225?irpc=932

Tarafından Dışişleri Bakanı Kerry bizim asker daha sadık, orta ittifaklar içinde Ortadoğu binada yardımcı olmak için stratejik bir hareket bu. Ekonomik olarak Venezuela tek başına da bizim ham petrol ihtiyacını karşılamak için yeterli olmaz.

IŞIL neocon medya haberleri bu gibi gelen yaygın panik aşılamak için kullanmaya devam ederler. Onlar işe daha fazla Yahudi jihadists ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, Doğu Avrupa ve Avustralya.

İkinci ve Birinci nesil İsrailli göçmenlerin, varlıklı, eğitimli ve siyasi açıdan zeki; Ne yazık ki, bazı ABD ve İsrail satmak için yeteneklerini kullanabilirsiniz. IŞIL için gitmek teröristler dahil hem laik hem de Ortodoks Yahudi.

Uluslararası ultraorthodox ve Ortodoks toplulukların kendi toplumlarına uyuşturucu kartelinin kuryesi kullanan Doğu Avrupa Mafias nedeniyle sakat olur. O uyuşturucu kartelleri mevcut onların ışıl terör şebekesi koruyorsun.

İsrail, İsrail-Amerikan ışıl tehditleri İran tehlikeli olduğunu ve İran asıllı Amerikalı nedeniyle yakın ittifaklar arasındaki eski ikinci karşı olanlar. Obama'nın yönetim ve Iran arasındaki bu tomurcuklanan dostluk küresel Scalise'nın KKK ve Nazi taraftarları, bir sonucu da.

İsrail ulusu ise, hangi vahşice cahil kadın ve çocuğu, İsrail'in esir baskıcı rejimler tarafından çevrili soykırım trajedisi doğan, genç bir ülkedir. Holokost hala da ABD'de birçok Yahudi çocuk için bir gerçeklik olduğunu.

ABD anti-semitik nefret suçları çok olağan hale gelmiştir, bu bir mucize olsa herhangi bir Yahudi cemaati aslında Orta Doğu, ya da özellikle burada Nazi kontrolündeki ABD gelişmek Günün sonunda, ABD pahasına da olsa Yahudi yaşıyor kendi asker ve Ekonomi, korumanın bir gündem açmadı.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.